Meer resultaten voor kinderfeestje boerderij amsterdam

 
kinderfeestje boerderij amsterdam
Kinderfeestje Mamyloe.
Tijd voor een kinderfeestje? Kies voor stoer beestenfeest, een do-it yourself party, of een kinderfeestje op de boerderij of in de natuur. Erg leuke kinderfeestjes voor blije gezichtjes en relaxte ouders. Ravotten of kinderfeestje bij Hoppies. Spelen in de natuur Ammerzoden.
Kinderfeestje
Kinderboerderij De Werf Amsterdam-Watergraafsmeer, trefpunt voor mens en dier, voor jong en oud!
Vijfentwintig vrijwilligers en twee part-time beheerders koesteren de dieren en zorgen voor het onderhoud van de boerderij. Vaak zijn er ook stagiaires aanwezig. Wij zijn een Aequor erkend leerbedrijf voor de MBO opleiding Dierenverzorging. deel dit op.: Archimedeslaan 59 1098 PX Amsterdam 020 694 26 94 open: dagelijks 11.00-17.00 u IBAN: NL06INGB0006411903.
kinderfeestjes
Je verjaardag vieren tussen de geiten! Geitenboerderij Ridammerhoeve.
U kunt een kinderfeestje reserveren door een email te verzenden naar feestjes@geitenboerderij.nl. Reserveer op tijd! Als u een kinderfeestje reserveert, betekent dit dat wij e.e.a. regelen voor uw kind en dat er op deze tijd geen andere partijtjes geboekt zullen worden.
kinderfeestje boerderij
Kinderfeestje op de boerderij in Amsterdam Kidzy.
Kinderfeestje op de boerderij in Amsterdam. Home Kinderfeestjes Kinderfeestje op de boerderij in Amsterdam. Vier je kinderfeestje op de kinderboerderij in Amsterdam. Amsterdam biedt diverse mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje op de boerderij. Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij.
kinderfeestje boerderij
Kinderfeestje bij Boerderij Westerpark in Amsterdam Go-Kids Amsterdam.
Details Boerderijfeestje op Boerderij Westerpark. Boerderijfeestje op Boerderij Westerpark. Overbrakerpad 10, Amsterdam. Kinderfeestje op Boerderij Westerpark in Amsterdam. Overbrakerpad 10 Postcode/Plaats. 1014 AZ, Amsterdam Telefoon. Naar website Email. Wil je een kinderfeestje vieren op Boerderij Westerpark? Je huurt de zaal een dagdeel 3 uur.
kinderfeestje boerderij
Boerderij De StadsHoeve.
Wie zijn wij. Laatst bijgewerkt op: 04-06-2017. Boerderij De StadsHoeve. Een echte boerderij, vlakbij Amsterdam. E-mail ons op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com.
Kinderfeestjes De Oude Boerderij.
Wij adviseren de kinderen speelkleding aan te doen die vies mogen worden. De Oude Boerderij. 1948 PK Beverwijk. Woensdag 1100: 1700: uur. Donderdag 11.00 17.00. Vrijdag 11.00 17.00. Zaterdag 11.00 17.00. Amsterdam Van Eesterenlaan. Minervaplain Amsterdam Oud-zuid. Amsterdam De Nieuwemarkt.
Kinderfeestje boerengolf Boerderij Wennekers Kidsproof Amsterdam.
Volg Kidsproof Amsterdam. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Lees onze nieuwsbrief. Ontvang onze nieuwsbrief. Kinderfeestje boerengolf Terug naar vorige pagina. Hobrede 161477, EH Hobrede. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Boerderij Wennekers organiseert allemaal leuke kinderfeestjes; boerengolf is er daar een van.
Feestjes op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen.
Wij kunnen voor u de volgende feestjes verzorgen, klik erop voor meer informatie.: Kinderfeestje: Speciaal voor een kinderverjaardag wordt de kota gebruikt, het verjaardagshuisje naast het Theehuis met een privé picknicktafel. Je krijgt een speurtocht en een mand met limonade en chips. Later mag je nog een ijsje halen in het Theehuis. En dat al vanaf 650. Wil je het wat uitgebreider maken, kun je ook nog poffertjes eten na je verblijf in het feesthuisje. Je mag altijd je eigen verjaardagstaart meenemen, de rest verzorgen wij. Klik hier voor uitgebreide informatie over een verjaardagsfeestje op Elsenhove en de arrangementen voor kinderfeestjes. Familiefeestje: Voor een lunch met een groepje in het Theehuis, voor een familiemiddag of voor omas verjaardag. In veel gevallen is het handig ook onderstaand verjaardagshuisje te gebruiken, dan heb je een eigen plekje op de boerderij. Speelboerderij Elsenhove is van de gemeente Amstelveen en ligt nabij Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam.

Contacteer ons