Op zoek naar ruimte huren kinderfeestje amsterdam?

 
ruimte huren kinderfeestje amsterdam
Dansschool Oostveen Amsterdam Zaalverhuur.
19.12.2015 2030: 2359.: Dansschool Oostveen Amstelveenseweg 132 1075XL Amsterdam 020-6795331 KVK: 33.101.655 NL27ABNA0465980120. Al meer dan 60 jaar worden er feesten gegeven bij Dansschool Oostveen. Of het nu een bruiloft of vergadering is, bij ons bent u aan het juiste adres!
slotenmaker amsterdam
Zaalverhuur Filmtheater de Uitkijk.
Ook is het mogelijk om te trouwen in De Uitkijk. Het filmtheater vormt een uitzondering op haar omgeving. In tegenstelling tot het vluchtige, drukke en tijdelijke waaraan het centrum van Amsterdam blootgesteld wordt, staat het historische pand al meer dan een eeuw symbool voor verbintenis.
kraamcadeau
Algemene informatie Kriterion.
Op woensdag, zaterdag en zondagmiddag is het mogelijk om een kinderfeestje te organiseren. Onze grote tafel aan de achterkant van het café wordt hierbij feestelijk aangekleed zodat de kinderen kunnen kleuren, knutselen en cake versieren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze kindercommissie via kids@kriterion.nl. Klik hier om direct een offerte aan te vragen. Begin en eindtijd zaalhuur. Indien u een zaal wilt huren, om welke gaat het.: K1 K2 K3. Aard en evt. programma van uw evenement presentatie, receptie, film, borrel, persvoorstelling, lezing, et cetera. In geval van eigen film: lengte drager van de film dvd, 35mm, BluRay, Digibeta, et cetera. Wilt u gebruik maken van onze cateringfaciliteiten, zo ja welke? Overige vragen en opmerkingen. Reserveren: 020 623 17 08. Roetersstraat 170 1018 WE Amsterdam.
Pennen bedrukken
Partylocaties en zaalverhuur Laag Holland.
Het Dorpshuis Ilpendam biedt zaalruimte voor het houden van feesten en partijen, maar ook voor repetities, cursussen, workshops en vergaderingen. Bekijk meer informatie. Dit unieke fort bij Markenbinnen verrast je gegarandeerd; verscholen in het groen als onderdeel van de Stelling van Amsterdam is het een inspirerend decor voor bruiloften, kinderfeestjes, evenementen, zakelijke bijeenkomsten en trainingen.
zaalverhuur almere
Locatie te huur op FORTtreffelijk, fort bij Markenbinnen.
Kinderfeestje Limburgse Jager. Lasergame Fuselier 8-16 jaar. Verkenningsavontuur Huzaren van Boreel 12-16 jaar. No menu assigned! Locatie te huur. Op zoek naar een unieke locatie? Voor feesten, vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties, trainingen en nog veel meer is FORTtreffelijk bij uitstek geschikt. Inspirerend en spannend, midden in een prachtig natuurgebied bij Markenbinnen is dit historische fort de geschikte locatie voor elk evenement. Locatie voor allerlei evenementen. FORTtreffelijk, het fort bij Markenbinnen, is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. De bijzondere ruimtes zowel binnen als buiten, zijn te huur als de locatie voor uw evenement. Het terrein om het fort is prachtig groen, ideaal om er echt even uit te zijn of een buitenevenement te organiseren. En binnen vindt u locaties van verschillende groottes. Zodat u zowel plenaire bijeenkomsten als workshops hier kunt geven. Of natuurlijk een gezellig feestje. In de verschillende multifunctionele ruimtes in het fort kunt u groepen van 5 tot en met 150 personen ontvangen. En huurt u het gehele fortterrein, dan zelfs nog meer. Afhankelijk van de verwachte groepsgrootte en uw evenement kiest u de ruimte in FORTtreffelijk die het beste daarbij past, in mogelijkheden en natuurlijk qua sfeer.
gasfornuis met oven
Speeltuinvereniging Rondom de Maredijk.
In de huurvoorwaarden vindt u ook de overige de spelregels voor het huren van de zaal. De speeltuin is gewoon toegankelijk voor alle kinderen die willen komen spelen, je huurt de zaal, niet de speeltuin. Sprinkussens, barbecues, party-tenten etc. zijn dan ook niet toegestaan in de speeltuin. Het zwembad is alleen open als er gecertificeerde portier is. Kinderfeestje alleen in de speeltuin.
reflectie samenwerking
graffiti kinderfeestje, kinderfeestje Amsterdam.
Er is ruimte en een veldje om te spelen. Leuke locatie om eventueel vanuit de buurt naartoe te komen, op zich leuke locatie maar niet bijzonder. Als echte aanrader op korte afstand raden wij echt locatie Amsterdam aan! Deze locatie is in overleg met slecht weer of in de winter deels niet beschikbaar. Graffiti kinderfeestje Nieuwegein.
Home Het Portiershuisje: Een bijzondere locatie in Amsterdam. Home Het Portiershuisje: Een bijzondere locatie in Amsterdam.
Het Portiershuisje is een onderdeel van het terrein van het Amsterdamse Olympisch Stadion. Architect Jan Wils ontwierp het geheel voor de Olympische Spelen van 1928. Het Portiershuisje wordt verhuurd door Break Out Verwondering als bijzondere ontmoetingsplek voor verschillende bijeenkomsten, evenementen en partijen.
Kinderfeestje organiseren Amsterdam Zuidoost?
Kinderfeestjes in Amsterdam Noord-Holland. Direct offerte aanvragen. Pottenbakken op je kinderfeestje. Voor een creatief kinderfeestje kun je terecht bij Atelier Noord In een echt keramiekatelier kunnen kinderen draaien op een electrische draaischijf, boetseren en een tegel en beker of bord beschilderen in de mooiste kleuren met speciale glazuurverf.

Contacteer ons