Resultaten voor ruimte huren kinderfeestje amsterdam

 
ruimte huren kinderfeestje amsterdam
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Afzeggen tot 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 80% van de huurprijs en 100% van de borg. Afzeggen minder dan 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 75% van de huurprijs en 100% van de borg. zaalverhuur amsterdam, goedkope vergaderruimte, zaalhuur amsterdam, zaal met piano.
locatie feest
Speeltuinvereniging De Wip-Wap Speeltuin huren.
U bevindt zich hier.: Het is mogelijk om het gebouw van de speeltuin te huren voor bv. een kinderfeestje, vergadering of andere activiteit. Dit is mogelijk van maandag t/m zaterdag. Bij huur tijdens openingstijden van de speeltuin blijft deze geopend voor publiek.
zaalverhuur almere
Home Buurtruimte040.
Dan ben je hier op de goede plek. Je kunt gemakkelijk zoeken en boeken. Heb je een locatie of ruimte te huur in 040 die bewoners kunnen huren om er iets leuks te organiseren? Wij helpen je met de verhuur.
draagtassen kopen
Cleyn Theater Home.
Zaalverhuur t Cleyntheater in Amsterdam biedt u verschillende mogelijkheden om uw feest te laten slagen. De zaal is in 2014 volledig gerenoveerd, heeft een capaciteit van maximaal 150 personen. Voor bruiloften, verjaardagen, geboortefeesten, babyshowers, evenementen of andere bijeenkomsten kunt u zich geen betere locatie wensen!
airbnb manager
Zorgboerderij De Veldmuis: Home.
Zoek je een locatie voor een kinderfeestje? Wij regelen het voor je. De kinderen kunnen zich de hele middag vermaken. Bij ons op de boerderij vindt u de juiste ingrediĆ«nten voor een geslaagde familie reĆ¼nie. Ontdek wat er allemaal mogelijk is. Neem contact op. De locatie voor een feestje! Bent u op zoek naar leuke locatie om een feestje te vieren verjaardag, jubileum, vrijgezellen of kraamfeest? Bij ons bent u aan het juiste adres! Neem contact op en boek. Zorg en kinderboerderij De Veldmuis. 3754 NC Eemdijk. Tel: 033 299 54 18. Tel: 06 51 80 74 80. Woensdag, Vrijdag Zaterdag 1300: 1700: uur. Horeca is geopend van April t/m September. Maandag t/m Zaterdag 0900: 1600: uur. Maandag t/m zaterdag volgens afspraak. Wat kunt u bij ons doen.: Plaats hieronder uw vraag of opmerking. Uw emailadres of telefoonnummer.: Vanaf de A1 richting Amersfoort of Amsterdam.
buitengesloten sleutel binnenkant deur
Speeltuinvereniging Kruiskampkwartier Verhuur.
U kunt uw kinderfeestje in de speeltuin houden, dat is gratis. Bij slecht weer kunt u de kleine zaal even gebruiken voor een versnapering. De mogelijkheid bestaat de grote zaal van het speeltuingebouw te huren, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje, vergadering, enzovoort.
Return on investment
Kinderfeestje organiseren Amsterdam Zuidoost?
Kinderfeestjes in Amsterdam Noord-Holland. Direct offerte aanvragen. Pottenbakken op je kinderfeestje. Voor een creatief kinderfeestje kun je terecht bij Atelier Noord In een echt keramiekatelier kunnen kinderen draaien op een electrische draaischijf, boetseren en een tegel en beker of bord beschilderen in de mooiste kleuren met speciale glazuurverf.
Aluminium
Partylocaties en zaalverhuur Laag Holland.
Het Dorpshuis Ilpendam biedt zaalruimte voor het houden van feesten en partijen, maar ook voor repetities, cursussen, workshops en vergaderingen. Bekijk meer informatie. Dit unieke fort bij Markenbinnen verrast je gegarandeerd; verscholen in het groen als onderdeel van de Stelling van Amsterdam is het een inspirerend decor voor bruiloften, kinderfeestjes, evenementen, zakelijke bijeenkomsten en trainingen.
muurstickers lief
Help eerste kinderfeestje 5 jaar Ouders Online.
Eind februari wordt mijn oudste dochter 5 jaar en geeft voor het eerst een echt kinderfeestje. Ik weet absoluut niet wat ik zal gaan doen. Ik ben er niet zo goed in om ze thuis te onderhouden met spelletjes en we wonen klein zonder tuin, dus ik wil ergens heen, maar waar? Ik woon in Amsterdam Oost. Bij Artis en Ballorig zijn mijn dochter en haar vriendjes al geweest hoewel dat natuurlijk altijd nog een keer kan. Liefst zou ik het van begin tot eind uitbesteden aan een partyplanner, maar dat is ook weer zoiets. Heeft iemand een goed idee voor een activiteit? wo, 06/02/2013 2106.: Budgettip: gymzaal huren.
dartpijlen winmau

Contacteer ons