Zoeken naar ruimte huren kinderfeestje amsterdam

 
ruimte huren kinderfeestje amsterdam
goedkope feestlocatie amsterdam Kinderfeestje Amsterdam zaal huren amsterdam oost.
cbk amsterdam zaalverhuur. Ruimte huren in CBK Amsterdam. CBK Amsterdam is een ontmoetingsplaats waar hedendaagse beeldende kunst centraal staat. CBK Amsterdam initieert en faciliteert activiteiten voor een breed publiek en werkt samen met organisaties, scholen en kunstenaars om kunst toegankelijk te maken.
relatiegeschenken
Speeltuin Verhuur.
De speeltuin is geopend van zonsopgang tot zonsondergang. De grote zaal van gebouw DE TOVERBAL zaal van 45m2 is voor uw verjaardag, kinderfeestje, geboortefeest, jubileum of andere gelegenheid op zaterdag en zondag van 11.00 tot 1830: uur te huur. Avondhuur is niet mogelijk.De speeltuin blijft ten alle tijden open voor algemeen gebruik.
opslagruimte amsterdam
De Springplank Amsterdam ruimteverhuur.
Wist u dat in de Springplank ruimtes te huur zijn? Ruimtes die geschikt zijn voor heel verschillende gelegenheden zoals ruimte voor een bijeenkomst of een vergadering. Of ruimte om trainingen of cursussen te geven. We hebben een prachtige sportzaal met tribune voor de fans.
brandstof prijzen
Kinderfeestje amsterdam zalenverhuur kinderfeestje gevonden in rubriek zalenverhuur uit Amsterdam en omgeving Amsterdamonline, vindt wat u zoekt in de regio.
Het pand is gelegen in de upcoming Gerard Doustraat en is ideaal voor het openen van een pop-up, winkel, expositieruimte, showroom, fotostudio of als ruimte voor een productpresentatie of brainstormsessie. Altijd al je. Categorie: Zalenverhuur kinderfeestje amsterdam. Studio Out Of The Blue.
webinar
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Huurprijzen staan per dagdeel onderin deze pagina en in de beschikbaarheidskalender vermeld. Voor het huren van de zaal voor een langere periode bijvoorbeeld een dagdeel per week hanteren wij speciale tarieven. U kunt hiervoor per email met ons contact opnemen.
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Afzeggen tot 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 80% van de huurprijs en 100% van de borg. Afzeggen minder dan 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 75% van de huurprijs en 100% van de borg. zaalverhuur amsterdam, goedkope vergaderruimte, zaalhuur amsterdam, zaal met piano.
feestje amsterdam kinderfeestje amsterdam noord ruimte huren kinderfeestje amsterdam.
Heeft u een leuke hobby of zakelijk project, maar geen geschikte ruimte om deze uit te kunnen oefenen, dan kunt u een van onze ruimtes huren alwaar u bijvoorbeeld een club, festiviteit of activiteit kunt organiseren. feestje amsterdam kinderfeestje amsterdam noord ruimte huren kinderfeestje amsterdam.

Contacteer ons