Resultaten voor karten kinderfeestje amsterdam

 
karten kinderfeestje amsterdam
Race Planet for Kids Amsterdam.
Karten voor kinderen. Karten voor families. Autorijden voor de Jeugd. Lasergamen alleen in Amsterdam. Contact en route. Bel mij terug. Wilt u overleggen over de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Bel mij terug.
Kinderfeestje
Karten Coronel FUN.
Karten op dé indoor kartbaan van Nederland! Coronel Kartracing Activiteiten Karten. Karten op dé indoor kartbaan van Nederland! Jarenlange ervaring op Nationale en Internationale circuits hebben Tim en Tom Coronel geïnspireerd tot het ontwerp van deze kartbaan. De kartbaan beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over.
kinderfeestjes
Karten Avontuurfabriek.nl.
Maar dan moeten ze wel een beetje hun rijstijl aanpassen. Het optrekken van de kart gaat trouwens heel snel, daarom hebben we de snelheid iets beperkt voor kinderen onder de 16 jaar. Kom snel karten met je kinderfeestje bij de Avontuurfabriek, en ontdek onze spannende kartbaan!
Kinderfeestje
Karten Kartfabrique. next. mail. playknop. ausgoinglink. videoplay. EN. NL. quote. info_black-11px. info_black-14px. info_white-11px. info_white-14px. star_half. ig. in. sc. slide. twitter. marker. se
Iedere dinsdagavond organiseren wij de Race Academy. Vanaf 19.00 uur leren de deelnemers allerlei tips en trucs om sneller en beter te kunnen karten. Reserveren is noodzakelijk. Dit is enkel mogelijk per mail of telefonisch via 030 240 40 40.
plissé gordijn
Kinderfeestjes Coronel FUN.
Bij ons kan je tijdens je verjaardagsfeest klimmen, lasergamen, survivallen en karten. Speciaal voor meiden hebben we naast alle stoere activiteiten een glamour make-up party. Een kinderfeestje voor grote en stoere kinderen? Dan ben je bij Coronel aan het juiste adres!
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Amsterdam.
Breng je feestje naar Clip n Climb voor een te gekke dag voor avonturiers! 6 Lees meer. Vier een leuk en bijzonder kinderfeestje bij restaurant LEUK in Amsterdam! Een Bubbelbalfeestje van Sport4Kidz staat garant voor heel veel lachen en plezier!
Feestjes arrangementen Race Planet for Kids.
Wil jij een onvergetelijk verjaardagsfeestje vieren bij Race Planet for Kids in Amsterdam? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes lekker spelen en combineer dit met bowlen, lasergamen of karten 8 jaar en een minimumlengte van 135, meter. Na afloop eten jullie lekker een kidsmenu met frietjes, een kroket, kipnuggets of een frikadel, een drankje en een ijsje.
IJskarten De Uithof.
De tijdwaarneming staat 10 minuten aan om iedereen gelijke kansen te geven, anders heeft degene die als eerste uit de pit is meer kansen om de snelste ronde te rijden en dat zou oneerlijk zijn! Kinder onder de 18 jaar moeten een tekenbevoegde meenemen.
De grootste indoor kartbaan van Europa! Van der Ende Racing Inn.
Op speciale feestdagen karten, karten en nog eens karten voor maar 40, p.p! De race der races! Eens per jaar wordt er een race verreden van 500 ronden! Hier ziet u met welke karts er gereden wordt en hoe het o.a.

Contacteer ons