Op zoek naar feestje geven amsterdam?

 
feestje geven amsterdam
feestje amsterdam
Café de Bieb, Amsterdam Feestjes en Groepen Café de Bieb, Amsterdam.
In dit gedeelte hangt een beamer met scherm die eventueel gratis gebruikt mogen worden bij het geven van een feest. De tafels kunnen eventueel weggeruimd worden. Links van de bar, een paar treden naar beneden vind u het Lounge gedeelte met een knusse open haard en de open keuken. De open keuken is ingericht als een marktkraam met vele potten met gepekelde en gefermenteerde producten, die in de hapjes en gerechten gebruikt worden. Ook deze ruimte kan leeggeruimd worden. Afhankelijk van het aantal uur dat het feest duurt maken we een offerte op maat. Het is bij ons ook mogelijk om met een gezelschap te genieten van een voor jullie op maat gemaakte pubquiz. Geef ons een of meerdere onderwerpen en we zorgen dat er een leuk quiz uit komt die door een ware quizzmaster gepresenteerd word! Voor meer informatie! Vraag vrijblijvend een offerte aan indien u een feest of partij wilt organiseren, of neem contact met ons op om een afspraak te maken en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail naar cafedebieb@gmail.com of bel ons op 020-779 7054. 2017 Café de Bieb, Amsterdam.
wasmachines
Feestlocaties in Amsterdam Feestjegeven.nl.
Studios en Concertlocaties. Er zijn 28 locaties gevonden, 1 tot 10 worden getoond Er zijn 28 locaties gevonden en worden op de kaart getoond. BEAT Amsterdam ZiggoDo. Grand Café 320. Grolsch Cine Cafe. Clubs en discotheken. Borchland, the place t.
waterontharder prijs
Feestlocaties en evenementenlocaties Puur Amsterdam.
Feesten tussen A-list sterren, wie wil dat nu niet? Met Puur Amsterdam viert u een bijzonder feestje tussen de groten der aarde. Feesten met Koningin Máxima en George Clooney, met uniek uitzicht op de Dam. Hoe vaak maakt u dat nu mee?
afwasmachine
Cafe Ruig Bar Amsterdam.
koelkasten
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Amsterdam.
Bij Wendy's' Kinderkapsalon kun je een creatief verjaardagsfeest geven. Het feest sluit af met een disco! Feest bij Happy Melons! Vier je verjaardag met een feestelijk kookworkshop bij Happy Melons. Trial Bikes feestje. Een trail bike is een combinatie van een bmx en een cross motor. Dit wordt een heel stoer kinderfeestje! Stoere jongens meisjes die niet bang zijn om vies te worden vieren hun Kinderfeestje bij Stal Oostwal! Vier je feestje in de Ontdekhoek Amsterdam met het speciale Jariger-dan-jarig Arrangement!
feestlocatie amsterdam
Vind hier uw feestruimte Amsterdam DNLS locaties.
U zocht naar een feestruimte in Amsterdam en heeft hier een overzicht gevonden. DNLS heeft vele unieke feestruimtes in Amsterdam in haar aanbod zitten, van een historisch kasteel tot een robuuste industrile locatie. Kies een feestruimte in Amsterdam die volledig aansluit bij uw wensen.
Amsterdam
Bijzonder feest organiseren in Amsterdam. Bijzonder feest organiseren in Amsterdam.
Op zoek naar een goed feest op een andere bijzondere locatie? Wij helpen u graag bij het vinden van een andere geschikte locatie voor uw feest. Kijk op de site van Bijzondere Locaties Amsterdam. Benieuwd wat Het Portiershuisje voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen?
Exclusieve feestlocatie in Amsterdam BAUT Events.
Feestlocatie Daan 2017-09-29T1612180000.: Je wil een feestje geven in Amsterdam en bent op zoek naar de perfect feestlocatie? Zoek dan niet verder. BAUT en C, twee bijzondere ruimtes, bieden alles wat je nodig hebt voor jouw feest! Restaurant C in Amsterdam Oost biedt met Boven C een schitterende privé ruimte compleet met eigen bar, rookruimte, toiletten en garderobe.

bedrijfsfeesten bedrijfsfeest bedrijfsborrel bedrijfsborrels bedrijfsuitje vrijgezelleavond thema avond bingo kwis oud/nieuw feest-oudjaarsfeest nieuwjaarsborrel bedrijfsborrel bedrijfsuitje feestcafe feest borrel pesoneelsuitje catering privé cafe kroeg huren privé kroeg besloten feesten privé kroeg feestcafe privé cafe zaal zaalverhuur zaalhuur Amsterdam zaal Amsterdam verhuur zaal zalen zalen verhuur locatie verhuur verhuur lokatie locatie verhuur Amsterdam feest lokatie feestlocatie fees lokatie Amsterdam feestje geven Amsterdam feestverhuur locatie.

Contacteer ons