Op zoek naar cafe afhuren voor feestje amsterdam?

 
cafe afhuren voor feestje amsterdam
feestje amsterdam
cafe amsterdam - Huis verkopen Amsterdam.
Wat kunnen we voor u betekenen? Of u nu een etagewoning, een appartement of een vrijstaand huis wilt verkopen, bij ons bent u aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring in de verkoop van diverse soorten woningen in Amsterdam, én in de regios daaromheen.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Studio K in Amsterdam beschikt over twee uitstekende ruimtes waar elk soort feestje gevierd kan worden. De eerste ruimte is vooral geschikt voor dansfeestjes en de tweede ruimte voor diegene die bij willen kletsen tijdens de bijeenkomst of het feest.
Miele wasmachine
Sluyswacht.
In de zaal is er plaats voor maximaal 100 personen. De ruimte is voorzien van een eigen bar, zodat u een volledig besloten feest kunt geven. Wij raden u aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen! Tel: 020-6257611 of. 75, barkosten, maar deze vervallen bij een besteding van meer dan 500., Op vrijdag en zaterdagavond vragen we een minimale besteding van 600 euro. Boven worden er eenheidsprijzen gehanteerd.: Bij mooi weer is er de mogelijkheid om de borrel op het achterterras aan de Oudeschans te houden. Borrelhappen zoals bittergarnituur warm en koud kunnen de hele avond besteld worden, maar wilt u wat uitgebreidere happen dan verwijzen we u graag door naar.: 1096 HM AMSTERDAM.
waterontharder kopen
Cafe De Pont Feest aan het ij!
De Pont is heel goed met het openbaar vervoer te bereiken; recht tegenover de noordzijde van Centraal Station Amsterdam, gelegen aan de overzijde van het water. De veerboot vaart dag en nacht op en neer en legt bij ons voor de deur aan.
Goedkope vloerkleden
Feestje geven feest utrecht cafe afhuren voor feestje amsterdam.
Voor informatie, borrelreserveringen, verjaardagen, of zomaar een feestje mail naar bier@cafetapmarin.nl. of bel met 020-7791077. feestje geven utrecht. feest geven utrecht. kroeg huren utrecht. cafe afhuren amsterdam. cafe afhuren voor feestje amsterdam. cafe afhuren voor verjaardag rotterdam. cafe afhuren voor verjaardag utrecht.
velux ramen
Unieke feestlocatie DESMET STUDIO'S' AMSTERDAM.
Mogelijkheid om een een podium naar wens in te stellen qua grootte te creëren. Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren. Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven. Desmet Studio's' Amsterdam.
cafe amsterdam
Tip 10 Verjaardagslocaties. Tip 10 Verjaardagslocaties Catch52.nl.
Omdat Eva van Amsterdam FM binnenkort haar verjaardaag viert hoeraaaaa, zijn wij op zoek gegaan met de lezers naar de locaties waar je zonder meer een feestje kunt vieren. Want toegegeven, ook wij vinden dat ieder jaar wel weer een dilemma, het uitkiezen van een geschikte verjaardagslocatie. Daarom vandaag: een verjaardagstip 10, voor betere borrel en taartmomenten.
feestlocatie amsterdam
Feestje? Bar/Restaurant Kaap de Goede Hoop Amsterdam.
Klik voor meer sfeer-impressies van KAAP. Feestje of groep? Op zoek naar een centraal gelegen toplocatie voor bijvoorbeeld je verjaardagsfeest, afstudeerborrel of familiereünie in Amsterdam? Dan is KAAP dé plek voor jou! Bar/Restaurant Kaap de Goede Hoop biedt je een sfeervolle locatie met een supergezellige huiskamersfeer en een topteam van personeel. Er worden regelmatig feestjes bij KAAP gehouden en we hebben de ervaring in huis om van uw feest, bijeenkomst of borrel een speciale dag te maken. KAAP is flexibel, betaalbaar en vooral übergezellig! Uiteraard zijn al je wensen bespreekbaar, van eigen muziek tot lichtspektakels, catering en versiering. Ook kun je KAAP afhuren voor een privé-feestje.
feestje
Feestlocatie Amsterdam.
We passen ons helemaal aan jouw wensen aan. Met een professionele bartender van Café Noir zal elk feestje geslaagd verlopen. Bekijk meer informatie over het huren van onze kroeg. Onze mooie kroeg in Amsterdam is te huur voor feesten en partijen.
hippe restaurants amsterdam
Zaalverhuur Amsterdam: Verhuur voor feesten en partijen.
De bar feestzaal van cafe t Geveltje in het centrum van Amsterdam Jordaan is te huur voor besloten feesten en partijen met maximaal 100 genodigden. Zaaltje of alleen de bar huren voor circa 35 personen. Desgewenst eigen voedselcatering geen eigen drank.

Contacteer ons