Op zoek naar cafe afhuren voor feestje amsterdam?

 
cafe afhuren voor feestje amsterdam
Makelaar Amsterdam Aankoop en verkoop Bijleveld Makelaardij b.v.
Of u nu een startersappartement of een groot kantoorpand wilt verkopen, door onze jarenlange ervaring als makelaar in Amsterdam en omgeving hebben we een uitstekend beeld van de particuliere en zakelijke markt, zodat we u een realistische verkoopprijs kunnen presenteren en in samenspraak met u tot een effectieve verkoopstrategie zullen komen.
1053 DE Amsterdam.
We hebben een kleine, knusse spa in het hart van Amsterdam Oud-West op Kinkerstraat 61. U kunt het bereiken met tram 3, 7, 12 en 17. Vanaf het Centraal Station neemt u tram 17 en vanaf het station Amsterdam Amstel neemt u tram 12.
Tip 10 Verjaardagslocaties. Tip 10 Verjaardagslocaties Catch52.nl.
Omdat Eva van Amsterdam FM binnenkort haar verjaardaag viert hoeraaaaa, zijn wij op zoek gegaan met de lezers naar de locaties waar je zonder meer een feestje kunt vieren. Want toegegeven, ook wij vinden dat ieder jaar wel weer een dilemma, het uitkiezen van een geschikte verjaardagslocatie. Daarom vandaag: een verjaardagstip 10, voor betere borrel en taartmomenten.
feestje
Café Fest Amsterdam.
Oh, en trouwens. Wij vinden het zeker niet vervelend als je selfies of foodies deelt op Facebook en Instagram cafefestamsterdam, maar hou het ondertussen wel gezellig en klets met je tafelgenoten. Dan zorgen wij voor de rest! Volg ons ook!
Amsterdam
Zaalverhuur Baut Events Borrels feestjes evenementen en vergaderingen.
BAUT, C en ZUID in Amsterdam bieden elk een geweldige borrel locatie, met een dynamische sfeer en steengoed eten. Alle drie deze locaties hebben een ruim en gezellig bargedeelte, maar de mogelijkheid tot het afhuren van een exclusieve ruimte bestaat hier ook. Neem contact op met Menno Sandi voor een offerte op maat.
Amsterdam
Café Lowietje Amsterdams café in de Jordaan met live muziek!
Met muziek van Tante Leen, Johnny Jordaan, Willy Alberti en live optredens van de nieuwe garde, is Café Lowietje sinds 1954 een stukje authentiek Amsterdam. Drink een bakkie met de vroege marktkramers of beleef een topavond met Amsterdamse artiesten. En een feestje geven? Er zijn momenteel geen toekomstige events. is de Jordaan! Geen Café Lowietje zonder muziek. Sinds de opening in 1954 is het café een meeting point voor Amsterdamse muzikanten en muziekliefhebbers geweest.
Amsterdam
Mijn eigen café Roosje.
Mijn eigen café. Tante Roosje afhuren. Ideaal voor feestjes, presentaties en vergaderingen. Mijn eigen cafe. Mijn eigen Café. Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een bedrijfsborrel, jubileum, verjaardagsfeest, themafeest, vrijgezellenfeest of een ander feest? Dan is Je Eigen Café de ideale locatie! Je Eigen Café is een uniek concept op het Rembrandtplein in Amsterdam.
Het gezelligste café van Amsterdam Noord!
Hét vertrouwde adres voor een hapje en drankje in Amsterdam Noord. Een overheerlijke clubsandwich, huisgemaakte soep of compleet buffet. Bekijk eens onze vernieuwde kaart. Een heerlijke kop koffie tijdens de markt of een borrel na het werk, wanneer mogen we u verwelkomen?
Cafe Ruig Bar Amsterdam.
De mooiste feestlocaties in Amsterdam DNLS.
Kies een feestlocatie die bij uw wensen past zoals bijvoorbeeld een kerk, museum, studio, theater of een historische locatie met een industrieel verleden. Voor ieder feest is er wel een feestlocatie te vinden in Amsterdam, dus ook voor uw feest!
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Wij kijken ook elke keer weer uit naar dat feestje! Studio K in Amsterdam beschikt over twee uitstekende ruimtes waar elk soort feestje gevierd kan worden. De eerste ruimte is vooral geschikt voor dansfeestjes en de tweede ruimte voor diegene die bij willen kletsen tijdens de bijeenkomst of het feest.

Contacteer ons