Meer resultaten voor zaalverhuur voor kinderfeestje amsterdam

 
zaalverhuur voor kinderfeestje amsterdam
Packageprijs zaalverhuur incl.
Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de Gemeente Amsterdam, je kunt er dineren, je receptie houden en daarna een knallend dansfeest geven. Nergens anders in Amsterdam kun je tot diep in de nacht met DJ of live band muziek maken zonder dat iemand last van je heeft. Trouwen in Amsterdam op een unieke locatie, Desmet Studio's' voor een onvergetelijke bruiloft. Packageprijs zaalverhuur incl.
Kinderfeestje - Komisch zakkenroller op uw feest!
Steve Carlin is dé Nederlandse TOP goochelaar voor uw komend feest of event! Deze exclusieve goochelaar wordt het hele jaar door volgeboekt voor zowel zakelijke events als privé feesten. Met ruim 27 jaar ervaring bent u altijd verzekerd van een onvergetelijk optreden!
Kinderfeestje - Goochelaar Cum Fraude Goochelaar Cum Fraude Altijd succes.
Goocheltrucs van Ferry Gerats. Met een optreden van Ferry Gerats, kunt u er zeker van zijn dat uw gasten nog lang zullen nagenieten. zij gingen u voor.: Dus wilt u een goochelaar huren, maar dan wel een goochelaar, die zich.
Kinderfeestje - Feest of event?
Je bruiloft komt om de hoek kijken, je kindje wordt bijna geboren, het kinderfeestje van je zoon of dochter breekt bijna aan, de jubileum nadert of de eerste communie komt eraan. Allemaal voorbeelden van spannende gelegenheden die erg magisch zijn.
Salena b.v. Zaalverhuur.
Door de flexibele opzet van de zalen kan er afgestemd worden op het aantal gasten. Ook biedt Salena zaalverhuur door de multifunctionele opzet van de zalen de mogelijkheid om geheel naar eigen wens een speciaal karakter te geven aan uw feest. Afhankelijk van uw wensen de grootte en aard van het feest, kunnen wij voor u een bijpassende zaal reserveren. Salena zaalverhuur beschikt over een zaal tot maximaal 400 personen 500 m2.
dj feest
Buurtruimte verhuur.
Voor vragen of meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de Springplank of buurtruimteverhuur. Boeken van een feestje op dagen buiten het weekend zal leiden tot het ter plekke beëindigen van het feestje zonder teruggave van het reeds betaalde geld.
partycentrum
DJ huren, feest of bruiloft verzorgen? All Star Entertainment: 085-0640614.
Van kinderfeestje met een kinderdisco, clinic, modeshow, personeelsfeest tot bruiloft of gewoon zomaar: jij zegt het, wij doen het! Het bedrijf All Star Entertainment is gevestigd langs de ring van Amsterdam. En het ligt centraal voor Amsterdam maar ook voor de rest van Nederland.
makelaar breda
Zaalverhuur DANSLAB Noord DANSLAB Noord.
Zaalverhuur DANSLAB Noord. Het is mogelijke om onze zaal te huren. De danszaal is ongeveer 120m2, heeft een zwevende dansvloer en beschikt tevens over spiegels en een geluidinstallatie. Voor huurprijzen en beschikbaarheid kunt u een mailtje sturen naar danslabnoord@gmail.com. Korte Papaverweg 14A.
goochelaar kinderfeestje rotterdam
Club Cinema Privé Bioscoop en Zaalhuur.
Daarnaast is er een royale projectie ruimte met een authentieke sfeer en een warme uitstraling. Dit komt met name door de comfortabele bioscoopstoelen die afkomstig zijn uit de vroegere Cinetone Studios. De zaal is geschikt voor zakelijke en particuliere evenementen, met de unieke mogelijkheid tot filmvertoning op scherm.
airbnb fr
Zaalverhuur op een unieke locatie Paintball Jungle Amsterdam. Zaalverhuur op een unieke locatie.
Op ons park bieden wij diverse sportieve arrangementen aan, maar onze multi-inzetbare faciliteiten kunt u ook huren voor andere aangelegenheden. Bent u op zoek naar een betaalbare, unieke entourage voor uw evenement? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden voor zaalverhuur op onze locatie.
slotenmaker meerssen
verhuur.
Tevens zijn alle ruimtes in combinatie te gebruiken. Overdag, s'avonds, doordeweeks en in het weekend, voor grote en kleine gezelschappen. Met alle gewenste faciliteiten, met name ook op technisch gebied. Multifunctionele zaal Zaal 9. BTW 4u 180, excl. BTW 8u 240, excl.
Hepa filter
Fantastische Feestlocatie / Zaalverhuur in Amstelveen Buenting.
Neem dan contact met ons op. TIP: klik hier en bekijk onze mogelijkheden voor super leuke kinderfeestjes! BuentingSport en zaalverhuur. Wij hebben 2 mooie sportzalen en onze beide sportzalen zijn ook te huur. Dit kan eenmalig maar ook voor wekelijkse lessen.
google seo training
Verhuur.
Buslijn 22 en 65 en tramlijn 14 stoppen op het naastgelegen Javaplein. Voor prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met de beheerders. Martijn van Laar M: predikant@elthetokerkamsterdam nl. T: 06-12192686 Adres: Javastraat 118 1094 HP Amsterdam. Beheer/verhuur M: T: 06-45438557.
social return

Contacteer ons