Op zoek naar kinderfeestje amsterdam oost?

 
kinderfeestje amsterdam oost
Jeugdland Avontuurlijk spelen in de natuur Gemeente Amsterdam.
Binnen spelen: tafeltennis, tekenen, tafelvoetballen, spelletjes. U kunt op Jeugdland ook een kinderfeestje of schoolreisje organiseren. Op Jeugdland is kinderwerkplaats Maakland gevestigd, waar kinderen van alles kunnen doen. Kijk voor het actuele activiteitenaanbod op www.maakland.nl. Je bezoek plannen. 1095 KH Amsterdam.
kosten goochelaar kinderfeestje
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Amsterdam.
Kinderfeestje in SoundLAB. Maak je eigen muziekstuk met 100 te gekke experimentele instrumenten in Muziekgebouw aan t IJ! 7 Lees meer. Buikdansen op je feestje. Een kinderpartijtje, een oosters feestje: leer de shimmy, de kameel, de slang en de wonderlijke buikrol! totaal 275 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 volgende pagina. Naar de top. Leer Kidsproof.nl kennen. Voor bedrijven organisaties. Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Amsterdam.
kinderfeestjes
Kinderfeest Sportfondsenbad Amsterdam-Oost.
Beoordeling 20 beoordelingen. Een leuk kinderfeestje organiseren, zonder rommel in huis? Vraag voor meer informatie het formulier bij onze receptie! Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Beoordeling 20 beoordelingen. Land van Cocagneplein 44. 1093 NB Amsterdam.
Kinderfeestje
De leukste, creatiefste en spannendste kinderfeestjes in Amsterdam.
Nieuwegein Arnhem Amsterdam Heerenveen Dordrecht. Voor het vieren van een actieve en stoere verjaardag kunnen wij jou vast en zeker blij maken met ons kinderfeestje klimmen in Amsterdam, Dordrecht, Arnhem, Heerenveen en Nieuwegein. Anderhalf uur lang intensief klimmen op een klimwand is het leukste wat er is.
Kinderfeestje
Zwembad Sportfondsenbad Amsterdam-Oost Go-Kids Amsterdam.
Zwemlessen natuurlijk, er is schoolzwemmen, recreatief zwemmen, ouder en kind zwemmen en discozwemmen. Naast het populaire zeemeerminzwemmen kun je in Sportfondsenbad Amsterdam Oost ook leren zwemmen als een haai. En een gezellig kinderfeestje vieren: gewoon een lekker zwemfeestje of een zeemeerminnen of haaienfeestje!
Ballorig Amsterdam Arena Overdekt kinderspeelparadijs.
Kom binnenspelen bij Ballorig Amsterdam Arena. Een kinderparadijs waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens je schoolreisje. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In ons speciaal ingerichte peutergedeelte kunnen kinderen tot 5 jaar met ouder of leeftijdsgenootjes op ontdekking. Overdekt spelen is nog nooit zo'n' feest geweest! Spelende kinderen vanaf 1 jaar: 750., Peuterochtend tot 5 jaar: ma-vrij 550, bij binnenkomst voor 12u, muv vakantie en feestdagen. ouder/begeleiders vanaf 18 jaar: gratis. Maandag t/m vrijdag: 09.00 18.00 uur. Zaterdag zondag: 10.00 19.00 uur. Bekijk alle tarieven. Bij Ballorig wordt ook aan de ouders gedacht. Restaurant met heerlijke koffie. Aparte speelruimte voor de aller kleinsten. Leeshoek met ruim aanbod aan tijdschriften. Toegankelijk voor rolstoelen. Gratis toegang voor ouders. Vier je kinderfeestje bij Ballorig.
Amsterdam met kids Leuk met kids.
Het Volkshotel Wibautstraat 150 is een superhip hotel in het oude Volkskrantgebouw in Amsterdam Oost naast metrostation Wibautstraat, met vierpersoonskamer en een sauna met hottub met uitzicht over de stad. Daarnaast vind je nog twee mooie parken hier niet ver vandaan. Het Flevopark, waar je kunt zwemmen in het Nieuwe Diep. Naast dit park ligt Jeugdland Valentijnkade 131, een natuurspeeltuin met kinderboerderij en moestuinen, met heel veel activiteiten, ik schreef er hier meer over. Als je in Amsterdam woont kun je er aan een van de picknicktafels een kinderfeestje vieren, dat ziet er s zomers heel gezellig uit.
Tips adressen voor actieve kinderfeestjes Kidsproof Amsterdam.
Het Marnix Zwembad. Kom hier vrij zwemmen of doe mee aan een van de activiteiten voor jong en oud! Wake Flyboarden funband. Kom voor een WOW Kinderfeestje wakeboarden, flyboarden of met de funband bij Wakeboardschool Amsterdam! Houd jij van voetballen?
Leukste kinderfeestjes op locatie.
activiteiten, amsterdam, kinderfeestje, kinderpartijtje, verjaardag. Er is er 1 jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat is hij: We vinden het allen zo prettig, ja, ja en jaarlijks bedenken we blij. Ja, elk jaar is het weer iets leuks bedenken, een thema, welke spelletjes, thuis of op een locatie.

Contacteer ons