Resultaten voor kinderfeestjes amsterdam

 
kinderfeestjes amsterdam
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Kinderfeestjes in de regio Amsterdam. Tijdens de kinderles flamenco maken de kinderen al dansend en klappend kennis met het ritme. Daarna wordt een korte choreografie aangeleerd die ze aan het eind van de les kunnen laten zien aan de ouders.
wikkelfolie
Wendy Grin Kinderfeestjes.
De ideale plek voor een geslaagd kinderfeestje is bij Wendy Grin. Zij geeft complete kinderfeestjes op Keerpunt 10 Bickerseiland in Amsterdam. Een feestje bestaat uit een ontvangst, leuk gedekte tafel en versierde ruimte, onbeperkt limo/water/sap, bakjes chips snoep, zingentaart, eten, cadeautjes uitpakken.
massages
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Amsterdam.
Wow, alle leuke kinderfeestjes in Amsterdam e.o! Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren in Amsterdam of omgeving? Wij hebben de leukste kinderpartijtjes voor jou op een rijtje gezet. Welke kies jij? Fijne verjaardag gewenst!
kinderfeestjes EYE.
Op zaterdag en zondagmiddag om 12.00 uur of 15.00 uur. U bent hier. Home activiteiten kinderactiviteiten kinderfeestjes. Footer menu left. plan je bezoek. ontdek het gebouw. Footer menu right. mbo hbo wo. eye international catalogue. 1031 KT Amsterdam. 31 020 5891400.
Sportieve Kinderfeestjes Sport4kidz.
Op zoek naar een onvergetelijk, actief en sportief kinderfeestje voor een kinderverjaardag? Sport4kidz organiseert de allerleukste actieve en sportieve kinderfeestjes in Amsterdam. Al onze sportieve kinderfeestjes staan garant voor veel activiteit en plezier en de kidz kunnen zich volledig uitleven.

op 24-06-2017 open. op 25-06-2017 open. op 26-06-2017 open. op 27-06-2017 open. op 28-06-2017 open. op 29-06-2017 open. op 30-06-2017 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Kidstour 5-12 jaar.
De Kidstour is een actieve tour voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar en is ideaal voor kinderfeestjes. In 2 uur tijd gaan de kids op pad door de ArenA met hun ArenA-paspoortje vol vragen en opdrachten en komen langs alle highlights van het stadion.
Het Scheepvaartmuseum Bezoek Families kinderen Kinderfeestjes.
Bezoek Families kinderen Kinderfeestjes. Wist je dat Het Scheepvaartmuseum een te gekke plek is om een kinderfeestje te geven? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes krijg je van een museumdocent een spannende rondleiding op het VOC-schip Amsterdam of in de tentoonstelling Het verhaal van de walvis.
Tips adressen voor actieve kinderfeestjes Kidsproof Amsterdam.
Stichting SIOE organiseert kinderfeestjes in de natuur rond Amsterdam. Iets voor jou? Avonturenfeestjes 4-12 jaar. Leuk voor thuis: Ga op avontuur met je Kinderfeestje en los een echt mysterie op! Houd jij van rennen, springen, klimmen, glijden, verstoppen en weer wegrennen?

Contacteer ons