Meer resultaten voor lasergamen amsterdam kinderfeestje

 
lasergamen amsterdam kinderfeestje
Lasergame huren Amsterdam Speel onbeperkt lasergame al vanaf slechts 2250, per dag.
Cool lasergame kinderfeestje regio Amsterdam. Doordat onze laserwapens gebruik maken van 100% veilige infra rood licht hetzelfde als in uw afstandsbediening word onze lasergame set vaak gehuurd voor hele coole maar toch betaalbare kinderfeestjes. Wanneer u met de kinderen het park of de vrije natuur in trekt zijn ze een hele dag actief in de weer met de lasergame spellen.
Kinderfeestje
Indoor paintball Paintball Hillegom.
BOEK REGULIER PAINTBALL. De perfecte oplossing voor het houden van een stoer en gezellig kinderfeestje vind je bij Paintball Hillegom. Diverse activiteiten zoals paintball, lasergamen en karten onder 1 dak. In Hillegom maken we er een feestjes van! Paintball, lasergamen, karten of boogschieten als bedrijfsuitje of teambuilding? Wij bieden diverse arrangementen. Combinatie met buffet en/of vergaderen ook mogelijk. Neem contact op voor meer informatie. VOLG ONS OP FACEBOOK! Mogelijkheden liever bespreken? Bel: 06 55 386 544 Mail: info@paintballhillegom.nl. Contact Arrangement aanvragen. Paintball Hillegom de plek voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest! Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintball veld van de Benelux. Met 4500m2 aan speelveld en er kan op elk moment van de dag gespeeld worden, zelfs s nachts. Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden.
kinderfeestjes
Vier je vetste kinderfeestje ooit! Paintball Jungle Amsterdam.
Ben jij op zoek naar het coolste kinderfeestje in Amsterdam? Kom dan paintballen of lasergamen op het spannendste avonturenpark van Nederland! Wij bieden verschillende kinderfeestje arrangementen om jouw verjaardag te vieren. Lasergamen: het kinderfeestje voor kids vanaf 8 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen met hun kinderfeestje komen lasergamen in de buitenlucht.
Kinderfeestje
Powerzone kinderfeestje Amsterdam: bowlen lasergame glowgolf Go-Kids Amsterdam.
Vul bij het online boeken de code GZILBEER in en ontvang 10% korting op alle kinderfeest arrangementen. Boek snel op de website van Powerzone Amsterdam! Lasergamen op je kinderfeestje. Lasergamen is één van de meest populaire activiteiten bij het organiseren van een kinderfeestje.
Kinderfeestje
Lasergamen en bowlen Powerzone Kidsproof Amsterdam.
De Ruyterkade 1531011, AC Amsterdam. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Ga met je verjaardagsfeestje naar de KidsParty Cool Battle bij de Powerzone. Bowlen en Lasergamen! Powerzone is een hypermodern bowling lasergame glowgolf locatie pal naast het Centraal Station.
Lasergamen kinderfeestje bij Alkmaar, Noord-Holland FORTtreffelijk.
En als ze nog meer willen weten, kunnen ze ons natuurlijk ook mailen. Dit Kinderfeestje Lasergame is in het fort bij Markenbinnen en gemakkelijk bereikbaar vanuit onder andere Alkmaar, Amsterdam, Zaandam en Hoorn. Ja, ik wil dit Kinderfeestje Lasergamen bij het fort!
SPOKK LASERGAMEN alleen voor kids! De enige lasergame voor kinderen.
bestaat uit: verse frites met een snack naar keuze allen gebakken in zuiver plantaardig vet, poffertjes of zelf wafels versieren kan ook als extra bij de M en XL, 1/2 uur, 250, p/p S 1 uur Spokk bestaat uit 2x een ronde lasergamen.
Paintball kinderfeestje in de buurt van Amsterdam.
Wij doen er alles aan om het paintball kinderfeestje in de buurt van Amsterdam zo leuk mogelijk te maken. Geplaats door Realistic Sports Leisures. Realistic Sports Leisures. Laat uw reactie achter. Tekst footer left. Realistic Sports Leisures. Lasergamen Paintball Airsoft.
Lasergamen Kinderfeestje Amsterdam De leukste activiteiten.
Home Lasergamen Kinderfeestje. Lasergamen kinderfeestje in Amsterdam. Een van de leukste kinderfeestjes is wel outdoor Lasergamen in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij lasertagamsterdam.nl. Na een korte briefing krijgen alle kinderen een eigen tactical vest, lasergun en draadloze hoofdband.

Contacteer ons