Meer resultaten voor escape room kinderfeestje amsterdam

 
escape room kinderfeestje amsterdam
Escape room kinderen.
Je bent hier.: Escape room kinderen. Escape room kinderen. Ben je op zoek naar een escape room voor kinderen? Wij hebben een veel leukere variant: de escape box mission control! De installatie staat klaar om een geheime spionage raket te lanceren.
graffiti workshop
Escaperoom met Virtual Reality effecten in Rotterdam VR4play.
Met niets meer dan cryptische aanwijzingen en een VR-bril is het aan jullie om de wereld te redden van een meedogenloze cyberaanval! Er zijn concrete signalen binnengekomen dat de nieuwe ICT-medewerker van VR4play een digitale aanslag beraamt in zijn kantoor.
escape amsterdam
Escape room for kids Kuddlezz.
POP ART POWER COLLAGE VRIJGEZELENUITJES. POP ART POWER COLLAGE KINDERFEESTJE. KIDS ECAPE ROOM DESIGN. VRIJGEZELLENUITJES EN TEAMUITJES. POP ART POWER COLLAGE EN HANDLETTEREN. POP ART POWER COLLAGE. SAMENWERKING MET SCHOLEN EN BSO. Kinder en tienerfeestjes. Graffiti workshop en stoere fotoshoot. Graffiti met escape room.
escape
Escape Room Amsterdam Red Light District Escape Room. Escape Room Amsterdam Red Light District Escape Room.
Groepsfoto wordt opgestuurd. BOEK NU EEN ESCAPE ROOM OF ESCAPE AMSTERDAM SMARTPHONE GAME. Boek de Escape Room Amsterdam. Door onze locatie, aan de rand van De Wallen in Amsterdam, is het mogelijk om met een grote groep ons te bezoeken en de Escape Rooms mee te maken.
goochelaar amsterdam
Kinderfeestje Amsterdam Escape Room Kinderen Verjaardagsfeestje.
De kinderfeestjes zijn zowel op onze locatie in Amsterdam West als op uw locatie te organiseren. Voorbeelden zijn het Laser Game kinderfeestje, Bubbel Voetbal kinderfeestje, Escape Room kinderfeestje, het City Game kinderfeestje en het Graffiti kinderfeestje. We zullen u hieronder kort wat meer vertellen over enkele van onze kinderfeestjes.
goochelaar amsterdam
ROOM ESCAPE AMSTERDAM.
Vier je kinderfeestje bij Room Escape Amsterdam. Room Escape Amsterdam heeft verschillende kamers die geschikt zijn voor kinderen vanaf 10 jaar. Een Room Escape spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen.
escape
Escape room voor kids kids safety escaperoom Kidsproof Amsterdam.
Volg Kidsproof Amsterdam. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Lees onze nieuwsbrief. Ontvang onze nieuwsbrief. Escape room voor kids Terug naar vorige pagina. Kwadijkerkoogweg 14c1442, LA Purmerend. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen.
Kinderfeestje Amsterdam
Kinderfeestje Escape Room.
De meeste kinderfeestjes in de escape rooms vinden plaats op woensdagmiddag en zaterdag op vele vaste locaties. Neem contact op met de escape room bij u in de buurt en vraag naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje! Escape room Kunst Kitsch.
Kinderfeestje Amsterdam
Escaperoom kids, bij Alkmaar Noord-Holland, FORTtreffelijk.
Escape Room kids Alkmaar. Echt spannende kinderfeestjes vier je natuurlijk in een heus fort, zoals dat van FORTtreffelijk in Noord-Holland. Hier hebben we maar liefst drie verschillende kinderfeestjes met escaperooms, een Escaperoom Adults Only maar ook escaperooms als los evenement. Of je nu jouw kinderfeestje viert, een vrijgezellenfeest houdt of gewoon een leuk uitje zoekt tijdens slecht weer, je kunt bij ons altijd terecht.
escape

Contacteer ons